Steun voor halfgeleiders in het investeringsbeleid van de infrastructuur

De recente lancering van PayPal’s cryptografische geldbetalingsdienst, heeft voorspeld dat de groeisnelheid in de financiële diensten in de toekomst sneller zal worden.

PayPal begon met het betalen van een online franchise met $ 30 (lokale tijd) cryptografische valuta in dollars. Het was een stap verder, nadat het in november vorig jaar de mogelijkheid had gegeven om cryptografische biljetten te verkopen. De betalingsverplichtingen zijn bitcoin, etherium, bitcoincache, lichtcoin enz., die alleen in één coin kunnen worden betaald bij de aankoop van goederen.

De service is momenteel beschikbaar bij miljoenen wereldwijde online franchisenemers. Paypal is van plan om de verkoop te vergroten met ongeveer 30 miljoen verkopers in de toekomst.

De introductie van PayPal’s toonaangevende cryptografische geldbetalingsdienst zal de instroom en activiteitsindex van nieuwe leden op korte termijn verhogen. Sinds PayPal vorig jaar zijn cryptografische geldtransactiediensten heeft gelanceerd, is het aantal actieve leden per jaar met 30 procent gestegen en is het betalingsbedrag per actief lid met 12 procent gestegen.

“Het is bemoedigend dat alle activiteitenindexen zijn omgezet en omgezet”, zei Kim Jae-im, een onderzoeker bij Hana Financial Investment, en voegde eraan toe: “In de korte termijn zal de cryptografische geldbetalingsdienst bijdragen aan een toename van de gemiddelde omzet (ARPU) per abonnee.”

Op de middellange en lange termijn zal de cryptografische betalingsdienst de positie van Paypal op het gebied van financiële diensten verder verbreden. Paypal is al ver vooruit in vergelijking met andere betalingsnetwerkexploitanten. Betalingsnetwerkexploitanten zoals visa en masterkaarten hebben onlangs een proefprogramma gelanceerd om cryptografische biljetten toe te passen als betaalmiddel.

Sommigen zijn bang dat de prijsdaling van virtuele valuta de aandelenkoers van PayPal kan beïnvloeden, maar de variabiliteit van virtuele valuta zal eerder positief zijn voor PayPal.

“De variatie in de prijs van cryptografische valuta is eerder een factor die de activiteitsindex van leden verhoogt, en de directe impact op de prestaties van PayPal is beperkt”, zei Kim. “De variabiliteitseffecten met betrekking tot cryptografische valuta zullen waarschijnlijk op korte termijn 폰테크 worden beperkt.”

“De impact van de handel in bitcoin en betalingen op de prestaties van PayPal is beperkt”, benadrukte een onderzoeker van Yeongyong-jeon, Miri Settwoo, en benadrukte: “De kern is uiteindelijk meer financiële platforming, inclusief bitcoin dan de toename van de omzet via bitcoin.”

Volgens de Korea Depositional Service hebben binnenlandse beleggers Paypal-aandelen op 8 augustus op de 162e plaats van de Amerikaanse aandelen.

De wereldwijde belastingverhogingen hebben geleid tot de verwachting dat binnenlandse halfgeleiders kunnen profiteren van de voordelen. De Amerikaanse regering Biden heeft aangekondigd dat het de vennootschapsbelasting met 21 procent zal verhogen tot 28 procent, en de claim om een ​​minimumbelasting in te voeren, zal naar verwachting ook de enorme belastingverhogingen van de belastingen in de VS en Europa overbrengen aan halfgeleiders die onlangs een tekort aan uitkeringen hebben ondergaan.

Op 10 oktober voorspelde KB Securities dat de periode na juni zal duren voordat de invoering van digitale belastingen en de verhoging van vennootschapsbelastingen in Europa negatieve gevolgen heeft voor de aandelenmarkt. De maand april-mei is dat de overheid zich meer moet concentreren op de toewijzing van de financiële middelen die door belastingverhogingen worden beveiligd.

De VS hebben op 12 december (lokale tijd) een vergadering gepland over een tekort aan halfgeleiders, waarvan de verwachting is dat de markt grote communisten zal investeren in een uitbreiding van de halfgeleidervoorziening. Samsung Electronics werd naar verluidt uitgenodigd voor de conferentie.Huh zei: “Het is bekend dat de Democratische en Republikeinse floor leaders van de Amerikaanse Senaat tweeledig wetgeving voorbereiden om de tekorten in de halfgeleider te bestrijden, en dat de Amerikaanse regering en de wetgevende macht de macht verzamelen om de halfgeleiderindustrie te ondersteunen, en dat Samsung Electronics in het centrum is, en dat het de kans op de ontvangende anti-geleiderapparatuur in het land vergroot.”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다