Waarom belastingen niet worden beschermd

De beleggers van virtuele valuta zijn niet beschermd. De overheid kan de verliezende delen van hun investeringen niet beschermen. “Deze som is niet de enige manier om te beschermen.

Eun Seong-soo, voorzitter van het Financieel Comité, stond centraal in de controverse, waarbij hij zijn negatieve kijk op cryptografische biljetten tijdens een algemene vergadering van de Nationale Assemblee. De voorzitter van de Bank of Korea, Lee Myung-yeol, zei: “Het is geen intrinsieke waarde.” Hij ging verder met de positie van de president van de Bank of Korea, en legde duidelijk de regel voor dat het geen wettelijke bescherming is, waarbij de investering in cryptografische valuta wordt vergeleken met “speculatie” of ” gokken”.

Het probleem is dat de overheid vanaf volgend jaar een belasting op overdrachtsinkomens (overdrachtsbelasting) oplegt voor cryptografische valuta zoals Bitcoin.

De financiële autoriteiten zijn vorige maand in de praktijk gekomen met de “specifieke wet op financiële informatie” (specifieke wet op de betalingsbalans) en zullen de cryptografische valuta indelen als andere inkomsten en een overdrachtsbelasting van 20 procent opleggen voor inkomens die vanaf 2022 meer dan 2,5 miljoen gewonnen per jaar bedragen. De aandelen moeten ook belastingen betalen vanaf 2023, maar ze zijn niet belast voor inkomens die minder dan 50 miljoen per jaar bedragen. Als ze 50 miljoen won in cryptografische valuta, moeten ze 9,5 miljoen dollar belasting betalen. In de online gemeenschap zeggen mensen dat “gecodeerde valuta een onwaardige fraude is en dat het nu niet goed is om belastingen te betalen.”

Maar de klager zei: “Ik betaal belastingen op de winst van de overdracht, zelfs wanneer ik het koop en verkoop, maar ik weet dat het onder mijn verantwoordelijkheid valt.” “(De overdrachtsbelasting van de cryptografische valuta) is gebaseerd op het principe van belasting op de inkomens.””We zijn in de buurt van virtuele activa zonder een speculatieve intrinsieke waarde (in cryptografische valuta)”, zei hij. “Het is in de speciale fondsenwet, omdat het niet onwettig of 폰테크 terroristisch geld is.”

De speciale wet definieert virtuele activa zoals cryptografische biljetten als ‘elektronische indicatoren die economische waarde kunnen hebben en kunnen worden overgedragen’. De cryptografische valuta-beurzen kunnen worden geëxploiteerd door de certificering van het informatiebeschermingssysteem (ISMS) tot en met 24 september, die wordt uitgevoerd volgens de speciale premiewet.

“We moeten ons aanmelden onder de speciale premiewet (de cryptografische valuta-beurs) en er zijn er momenteel geen geregistreerde bedrijven, maar er zijn er 200, maar ze kunnen allemaal gesloten zijn”, zei Eun. “We kunnen plotseling sluiten in september, dus we geven een aankondiging per week.””Het financiële systeem kan onstabiel zijn omdat het uiteindelijk (de ongunstige) financiële kant is”, zei hij. “Ik hoop dat we ons intern met elkaar bezighouden en de investeringsopening verminderen.”

De heer Eun benadrukte dat de financiële autoriteiten geen verplichting hebben om beleggers te beschermen tegen cryptografische valuta en dat het verschilt van de effecten die zijn vastgelegd in de wet op de kapitaalmarkt.

“Ik denk dat het serieus is,” zei Eun over de recente investering in cryptografische valuta. “Het is de verkeerde weg om mensen te beschermen omdat ze veel interesse hebben,” zei hij, “om te beschermen tegen 20% per dag, en dat moet worden gezegd door volwassenen.””Het idee van bescherming is gebaseerd op de veronderstelling dat beleggers moeten worden beschermd en dat de overheid (in het teken van de code) onder zijn verantwoordelijkheid valt,” zei hij. “De regering heeft de mensen niet genegeerd of uitgeschakeld, en dit is geen toelaatbaar geld, maar een virtueel vermogen. De effecten zijn kapitaalmarktwetten, maar de virtuele activa zijn niet waardevol, maar wie doet dat? “

Eun vroeg zich ook af hoe groot de deal was voor de cryptografische valuta, die 17 biljoen won per dag.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다