Betydelsen av ansiktsmassage

Hudåldring, som börjar med åldrande, är ett naturligt fenomen. Rynkor orsakas av åldrande av huden, hudens elasticitet minskar och ansiktsvolymen försvinner gradvis. Det är därför jag är mycket intresserad av anti-aging hantering för att se yngre ut än min ålder idag.

När det gäller anti-aging är det lätt att tro att det är ett problem som människor i 40-50-talet brukar bry sig om, men idag, även i 20-30-talet, finns det ett stort intresse för anti-aging-hantering. . Inköpsgraden för åldringsrelaterade skönhetsprodukter ökar också och intresset för behandlingar ökar också.

Representativa anti-aging behandlingar inkluderar Skull Tra och Collagen Booster Core Injection, som främjar kollagenproduktion för att förbättra rynkor och skapa volym.

Huvudingrediensen, PLLA, är i pulverform, så den späds ut och injiceras i hudskiktet. Du kan se den naturliga volymen sex veckor efter proceduren som kallas Skulptur. Vanligtvis är det svårt att se en märkbar effekt med en behandling, och för att maximera effekten krävs minst tre behandlingar per månad och du kan njuta av effekten i ungefär två år.

Det är svårt att bekräfta 강남출장마사지 resultaten direkt efter proceduren, och i fallet med Scultra, som kräver mer än tre behandlingar, är det oundvikligen en börda när det gäller tid och kostnad. Dessutom måste du göra en separat ansiktsmassage för att undvika knölar efter ingreppet. Kollagenboosterinjektion är ett förfarande som kompenserar för dessa brister i Scultra.

Collagen Booster Core Injection är en behandling som kombinerar Elanse, som har en kollagengenererande effekt, och PN, ett hudregenererande ämne. Ingredienserna är desamma som de befintliga kollagenboosterinjektioner, men på grund av det olika blandningsförhållandet förbättras kollagenproduktionen med 40% jämfört med kollagenboosterinjektioner, så du kan förvänta dig en högre volymetrisk effekt.

När det gäller kollagenboosterinjektion är det effektivt för behandling av svåra kinder, nasolabiala veck och tinningar. Det finns nästan ingen klump, så det finns inget behov av en separat ansiktsmassage efter ingreppet. Dessutom kan du se effekten med en enda procedur och du kan kontrollera resultatet direkt efter proceduren. Underhållsperioden varierar mellan individer, men det är vanligtvis ungefär 2 år och efter 2 år stannar komponenterna inte i kroppen utan bryts ner och släpps ut ur kroppen.

Dr. Professor Lee Jae-cheol från Brown Dermatology sa: “Eftersom varken injektioner av skulptura eller kollagenförstärkare kan lösas efter ingreppet är det nödvändigt att rådgöra med en erfaren hudläkare före ingreppet för att kontrollera effekten utan biverkningar.”

“Den existerande fyllmedelsbehandlingen är en procedur som ger en omedelbar volymeffekt genom att injicera en ingrediens som kallas hyaluronsyra i huden. I kollagenboosterinjektion producerar kroppen kontinuerligt kollagen på behandlingsstället, vilket ger en känsla av volym över tiden. Det är en princip. Därför är det ett förfarande som kan rekommenderas för dem som har en känsla av motstånd mot fyllmedel. “

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다