Varo kipua lomalla

Jännittävä lomakausi on lähestymässä. Kesällä, kun ulkoilu lisääntyy, liikkuvien ajoneuvojen määrä kasvaa ja liikenneonnettomuuksien määrä kasvaa. Sinun tulee aina tehdä parhaasi ajaaksesi turvallisesti, jotta liikenneonnettomuus ei pilaa nautinnollista lomaa.

Liikenneonnettomuus, joka ei osoita mitään erityistä traumaa, kuten verenvuotoa tai murtumaa, voi aiheuttaa erilaisia vahinkoja kehollemme. Siksi, jos sinulla on ollut odottamaton onnettomuus lomalla, on suositeltavaa käydä sairaalassa mahdollisimman pian saadaksesi tarkan tutkimuksen.

Jos epänormaalit oireet toistuvat auto-onnettomuuden jälkeen, tämä on kehomme varoitus. Hansol Lee Hansol johtaja Hansol itämaisen lääketieteen klinikka, Eungye Branch Oriental Auton Network, sanoi: ”Jos saat voimakkaita iskuja ajoneuvosta törmäyksen lihakset ja jänteet voivat vaurioitua ja veritulppa saattaa ilmaantua.” Useita oireita , kuten lääketieteelliset oireet, kuten yleinen heikkous, masennus ja unettomuus, voivat ilmetä yhdessä “, hän sanoi.

Auto-onnettomuuden seuraukset ovat yhdistelmä useita oireita. Jos sitä ei hoideta pitkään, se on todennäköisesti krooninen. Kehomme on organismi, jossa kaikki kehon osat ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa, ja selän ja niskan kipu pahenee joskus levyinä tai skolioosina. Siksi on tarpeen etsiä ja parantaa syitä, jotka aiheuttavat liikenneonnettomuuksien jälkivaikutuksia.

Itämaisessa lääketieteessä eohyeoli mainitaan seurausten syynä. Eohyeol viittaa jätetuotteisiin, jotka estävät verenkiertoa lihaksissa ja nivelissä johtuen 강남피쉬안마 pysähtyneestä verenkierrosta kehossa, kun hetkellinen voimakas vaikutus kohdistuu koko kehoon. Sen sijaan, että pysyisi yhdessä paikassa, se vaeltaa kehossa, aiheuttaen kipua ja erilaisia lääketieteellisiä oireita.

Itämaisissa klinikoissa tehdään rohdosvalmisteita, aivo-selkäydinnesteen kiertoon tarkoitettua lääketieteellistä akupunktiota, moksibustio-, sähkö-, kuppaus- ja chunaterapiaa eohyeolin poistamiseksi ja kireiden lihasten lievittämiseksi. Hoito-ohjelma suunnitellaan potilaan rakenteen mukaan suorittamalla erilaisia testejä, kuten kielidiagnoosi, pulssin diagnoosi, perifeerisen verisuonten verenkierron testi ja stressi-indeksitesti.

Ensinnäkin perustuslain mukaan muotoiltu rohdosvalmiste auttaa tuottamaan kirkasta verta, poistaa eohyeolia ja vahvistaa heikkoa energiaa. Jälkeenpäin se stimuloi selkärangan ympärillä olevia lihaksia ja nivelsiteitä, jotka ovat jäykistyneet liikenneonnettomuuden takia, rentouttamaan lihaksia. Tällä hetkellä käytetään pääasiassa Chuna-terapiaa ja Jak-akupunktiohoitoa.

Choi Byung-Cheol, johtaja Cheongdam itämaisen lääketieteen sairaalassa, Gumi kaupungintalo Branch itämaisen lääketieteen Network, sanoi, ”Chuna hoito on edustava ei-kirurginen hoito menetelmällä, joka ei liity lääkehoitoa, viilto, tai nukutusta. Suora stimulaatio hermoja vähentää kipua. Se voi paitsi korjata koko selkärangan, kuten selän, kaulan ja lantion, tasapainoa, mutta sen voidaan myös odottaa parantavan nivelsairauksia, kuten hartiat, polvet ja leuat. “

Koska Chuna-hoito on manuaalinen hoito, vaikutus vaihtelee käyttäjän taitotasosta riippuen. On parempi välttää, jos sinulla on osteoporoosi tai heikot nivelet. Ennen hoidon aloittamista on tarkistettava, onko lääketieteellisellä laitoksella riittävästi kliinistä kokemusta ja onko sillä käytössä systemaattinen hoito-ohjelma liikenneonnettomuuksien jälkimainingeissa.

Liikenneonnettomuuksien hoito voidaan kattaa onnettomuusajoneuvon autovakuutuksella. Kaikki erät, kuten liikennetapaturmiin, itämaisen lääketieteen hoitoon (akupunktio, chuna, taoin-harjoitusmenetelmä, itämainen lääketiede) liittyvät tutkimusmaksut (MRI, röntgenkuvat jne.) Ja sairaalahoitokulut, katetaan vakuutuksella. Potilaiden mukavuuden vuoksi yhä useammat paikat tarjoavat yö- ja viikonloppuhoitoa, joten on suositeltavaa aloittaa hoito aikaisin.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다